Over Ons

Harbinger is een adviesbureau op het gebied van de fysieke leefomgeving. Met een frisse blik en ruime ervaring werken we iedere dag aan de doelen en ambities van onze opdrachtgevers.

De Omgevingswet

In het volle Nederland hangt alles met elkaar samen. Dat maakt de wereld van omgevingsrecht uitdagend. Dat merkt u als overheid, marktpartij of particuliere initiatiefnemer ook. Wij hebben een team van specialisten in huis om u bij uw vraagstuk te ondersteunen – van het idee tot en met realisatie. Wij zorgen voor overzicht, efficiëntie en een snel resultaat.Wat betekent onze ervaring en werkwijze voor u?

Onze ervaring zetten we dagelijks in om doelen en ambities te realiseren. We weten als geen ander hoe dynamisch de markt is en hoe snel inzichten kunnen veranderen. Daarbij kunnen belangen soms ver uit elkaar liggen. Een project is voor ons geslaagd als we de beoogde resultaten adequaat bereiken. We schromen niet om ontwikkelingen aan te kondigen en inzichten te delen, die regelmatig leiden tot een andere inzichten in de oplossing of het resultaat.